неделя, 27 юли 2008 г.

Спешни преговори за Митко Бербатов

Статистически данни за българите в Премиършип.

Трансферът на Димитър Бербатов в Манчестър Юнайтед, за който „Топспорт” първи писа, е на път да се осъществи много скоро. Мениджърът на капитана на националния ни отбор Емил Данчев замина спешно за Англия, за да участва в последни преговори около преминаването на Митко на „Олд Трафорд”.

„Съндей Експрес” във вчерашния си брой излезе с новината, че таранът на Тотнъм ще бъде собственост на „червените дяволи” още до края на седмицата, с което ще се сложи край на проточилата се трансферна сага. В момента преговорите между Тотнъм и Манчестър Юнайтед са в навечерието на най-важната си фаза, която трябва да бъде достигната до 48 часа, пише още изданието.

Сумата, за която Бербо ще бъде закупен е 24 милиона паунда. Така Фърги ще похарчи заделените за трансфери през този сезон 56 милиона паунда. Шотландецът вече се съгласи да заплати трансферния рекорд от 32 милиона паунда за Карлос Тевес, който в момента е само под наем при шампионите. „Съндей Експрес” завършва с напомняне за дългата сага около Бербатов и споменава имената на други клубове, които конкурират Юнайтед за подписа му.

Сред тях се са посочени Нюкасъл, Манчестър Сити, Милан и Барселона. С парите от трансфера Тотнъм ще закупи звездата на руския Зенит Андрей Аршавин. Най-вероятно звездата на „шпорите” ще се присъедини към новите си съотборници след завръщането на тима от ЮАР, където „червените дяволи” бяха на предсезонно турне.






http://topsport.ibox.bg/news/id_1562362961

Няма коментари: